✅ Levertijd 1-3 werkdagen

30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE

Daily Smile™ staat bekend voor het leveren van de hoogste kwaliteit Teeth Whitening producten. Dit is de reden waarom we een 100% resultaten- of geld-terug-garantie hebben.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat uw tanden op zijn minste 1 tot 2 tinten witter zullen zijn na het gebruik van onze Teeth Whitening Strips. Uiteraard is elk gebit anders en willen wij de mensen waarbij het uitzonderlijk niet zou werken (bijvoorbeeld wegens een grijze ondertoon) niet teleurstellen.

Om in aanmerking te komen voor onze geld-terug-garantie, volg eenvoudigweg de onderstaande instructies:
1. Maak een duidelijke foto van je tanden  voordat   je onze producten gebruikt.
2. Gebruik onze Teeth Whitening Strips precies zoals geïnstrueerd.
3. Maak op de  1ste, 7ste en 14de dag  na het gebruiken van onze Teeth Whitening Strips een foto, om te kunnen aantonen dat je onze Teeth Whitening Strips correct gebruikt hebt.
4. Stuur naar info@dailysmileteeth.nl ,   je  bestelnummer   en jouw  4 foto’s   samen met een foto van de gebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst.
5. Na onze goedkeuring, ontvang je  een goedkeuringsnummer en een retourformulier  via e-mail en kan je de producten retourneren.
Zorg ervoor dat u alle 4 andere foto’s in vergelijkbare lichtomstandigheden maakt om nauwkeurige resultaten weer te geven. Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten.
U heeft 30 dagen vanaf de ontvangen datum om een ​​geld-terug-garantie-aanvraag te verwerken.  Aanvragen die niet aan deze criteria voldoen, worden niet goedgekeurd voor restitutie.