✅ Levertijd 1-3 werkdagen

Over Ons

DAILY SMILE TEAM

Ons doel bij Daily Smile is altijd geweest om de ultieme ervaring voor het bleken van tanden te bieden, waarbij onze klanten centraal staan. Het gaat erom dat u zich zelfverzekerd en speciaal voelt, vooral als het om uw glimlach gaat.

In een wereld waarin cosmetisch zelfbehoud en beeld steeds belangrijker worden in ons dagelijks leven, hebben we besloten ons te specialiseren in één element van deze huidige trend.

We hebben deze revolutionaire kits kunnen produceren met behulp van de nieuwste technologieën en producten van over de hele wereld. We hebben nauw samengewerkt met vooraanstaande professionals op dit gebied en hebben een werkelijk verbazingwekkende combinatie van producten bedacht die fantastische resultaten opleveren.

Het assortiment in-home producten van Daily smile is natuurlijk. blijvende alternatieven voor traditionele tandverzorging. Ze zijn ontworpen om deel uit te maken van uw dagelijkse routine en zorgen ervoor dat u het hele jaar door een wittere, helderdere glimlach heeft. Onze producten zijn eenvoudig te gebruiken en leveren tanden van professionele kwaliteit.

Bij Daily Smile draait alles om de natuur, zelfzorg en u. Daarom gebruiken we zelf ingrediënten uit de natuur: houtskool, groene thee, munt en kokosolie. Het is tanden bleken op zijn meest natuurlijke en mooiste.

We bieden ook een effectieve peroxide-vrije kit voor het bleken van tanden voor mensen met gevoelige tanden.

 
Het Daily Smile verschil
We hebben Daily Smile gecreëerd om anders te zijn dan andere merken voor mondverzorging. Wij zijn van mening dat mondverzorgings producten moeten worden gemaakt van tandheelkundige ingrediënten van de hoogste kwaliteit en in korte tijd resultaten moeten opleveren.
 
Dit is waarom we anders zijn:

Resultaten: Onze producten zullen u helpen een wittere en stralende glimlach te bereiken, punt. Of u nu koffie, thee, wijn, rook drinkt of gewoon het uiterlijk van uw glimlach wilt versterken, met onze producten krijgt u het gewenste resultaat.

Gemaakt in de EU: al onze producten zijn gemaakt in de EU en bevatten tandheelkundige ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onze strips is veilig en effectief voor thuisgebruik en bevat zelfs dezelfde ingrediënten die door tandartsen worden gebruikt.

Daily Smile team: ons team van Daily Smile is van 9:00 - 21:00 uur beschikbaar om u te helpen bij het beantwoorden van uw blekende vragen of zorgen. Als u specifieke vragen heeft over het bleken van uw tanden, een product of iets anders, kan ons team u helpen.

Glimlachgarantie: We willen dat u tevreden en blij bent met uw nieuwe glimlach. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, neem dan binnen 30 dagen na aankoop contact met ons op voor een volledige terugbetaling. Geen vragen gesteld.